Sobotni obračun s Škofjeločani že ob 13. uri

Pred košarkarji Šentjurja je nova domača prvenstvena tekma. Šentjurčani bodo tokrat gostili LTH Castings iz Škofje Loke. Sobotna tekma se bo začela že ob 13. uri. Pridite in podprite naše košarkarje!

Damjan Novaković, trener Šentjurja: “Mi smo na prvenstveni lestvici na vrhu, gostje iz Škofje Loke na dnu. Boljše smo od njih odigrali prvih šest krogov. Vse to moramo pokazati ter potrditi na sobotnem obračunu, pred domačimi gledalci. Upam, da bodo tudi igralci tako kot jaz resno vzeli nasprotnika. Vsaka zmaga je pomembna, vsaka šteje in dosedanje, tudi nekatere odmevne na gostovanjih, je potrebno potrditi tudi proti ekipam, ki so morda na papirju nekoliko slabše. Včasih to ni enostavno.”

Rok Nemanič, igralec Šentjurja: “Želimo si nove ligaške zmage in vse bomo naredili, da je v domači dvorani tudi vknjižimo. Zasedbo iz Škofje Loke bomo vzeli maksimalno resno, v želji, da prikažemo zelo dobro predstavo ter na koncu zabeležimo še šesto ligaško zmago. Vabim naše privržence, da nas podprejo v domači dvorani Hruševec.”

Leave a Reply