Košarkarski klub Šentjur

VSTOPNICE ZA ČLANSKE TEKME

VSTOPNICE ZA ČLANSKE TEKME

Sezona 2021/22 je za ekipo Košarkarskega kluba Šentjur 22. zaporedna sezona med prvoligaško druščino. Ob prvenstvenih tekmah bodo naši košarkarji igrali tudi pokalne tekme.

Domača sezona se bo za Šentjurčane po uvodnem gostovanju v Podčetrtku začela v sredo, 6. oktobra. V dvorani Hruševec bo gostovala Krka. Tekma se bo zaradi TV prenosa začela ob 20. uri. Vabljeni!

Vsem dobro znana situacija je botrovala k temu, da so tribune na tekmah pretekle sezone samevale. Zdaj bo drugače. V dvoranah bodo lahko gledalci, ki bodo izpolnjevali PCT pogoj, cene vstopnic pa ostajajo nespremenjene.

Kupljene sezonske vstopnice iz prejšnje sezone (2020/2021) bodo veljale tudi v tej sezoni. Novi kupci, ki si želite sezonske vstopnice nas lahko kontaktirate na elektronskem naslovu: info@kksentjur.net

Cena sezonske vstopnice v predprodaji znaša 50 EUR. Cena vstopnice za odrasle osebe za posamezne tekme je 5 EUR, otroci (od letnika 2006 naprej) plačajo 3 EUR.

Rezervacija in nakup sezonskih vstopnic: 041/876-917 (Danilo Fras)

Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti. Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2006 in kasneje (za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni).

I. CENE SEZONSKIH VSTOPNIC

Vrsta vstopnice redna cena predprodaja  
       
ODRASLI 80,00 € 50,00 €  
OTROCI 45,00 € 30,00 €  
       

 

II. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME

  • ODRASLI: 5 €
  • OTROCI: 3 €
  • Člani Košarkarske šole Šentjur (mlajše selekcije in šola košarke): 0 € (velja ob plačani vadnini in članarini; rezervacija vstopnice se mora izvršiti dan pred tekmo; obvezen prevzem vstopnice na blagajni do 30 minut pred začetkom tekme; število omenjenih vstopnic bo sicer odvisno od števila prodanih ostalih zgoraj naštetih vstopnic).

Vstopnice je v predprodaji do vključno dneva pred tekmo moč kupiti preko spleta (http://kksentjur.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.htmlin na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …)

Cene posameznih vstopnic ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva.

Vse cene veljajo od 5. oktobra 2020 naprej.