Košarkarski klub Šentjur

NAMENITEV DELA DOHODNINE

NAMENITEV DELA DOHODNINE

Košarkarski klub Šentjur je v pred leti pridobil naziv društva v javnem interesu. Na ta način je klub dobil pravico, da mu vsi zainteresirani posamezniki namenijo del (do 0,5 %) svoje dohodnine.

Pri tem ne gre za dodatno plačevanje, ampak za podporo klubu, in sicer od zneska, ki ga davčna uprava v vsakem primeru obračuna zavezancem za plačilo dohodnine.

Vsem, ki se boste odločili za to brezplačno obliko pomoči našemu klubu, se že vnaprej najlepše zahvaljujemo. V teh časih je pomemben vsak evro oz. cent, ki ga lahko vložimo v razvoj najpriljubljenejšega športa v Šentjurju.

Kaj je treba storiti?

V predpisan obrazec je treba najprej vpisati svoje podatke: ime in priimek, naslov bivališča, davčna številka, pristojni davčni urad (Finančna uprava Republike Slovenije, Davčni urad Celje, Aškerčeva ulica 12, Celje).

Potem je treba vpisati naziv (Košarkarski klub Šentjur) in davčno številko organizacije (74461044) ter višino deleža dohodnine (0,1, 0,2, 0,3, 0,4 ali 0,5 %), ki ga nameravate nameniti.

Če boste podprli samo KK Šentjur, vpišite 0,5 %. Obrazec lahko dobite tu (klik!). Izpolnjen obrazec pošljite na naš naslov (KK Šentjur, p.p. 74, 3230 Šentjur), neposredno na izpostavo FURS, ali pa ga prinesite na blagajno pred domačimi tekmami oz. v šentjursko pisarno FURS, Mestni trg 10, Šentjur (I. nadstropje levo).

 

Pomembno je, da obrazec oddate vsaj do 31.12.!