Košarkarski klub Šentjur

NOVICE

03
Feb
2024

Na krilih odličnega vzdušja premagali LTH Castings

Zmaga! Oslabljeni, a uspešnejši od gostov iz Škofje Loke. Košarkarji Šentjurja so v zadnjem 18. krogu prvega dela sezone državnega prvenstva, s 87:72 premagali LTH Castings. Šentjurčani so bili boljši skozi celotno srečanje. Maksimalno zavzeto ter borbeno so se gostom iz Škofje Loke zoperstavili od uvodnih sekund obračuna v dvorani Hruševec, ter na koncu zasluženo slavili. To je osma zmaga Šentjurja, ki na lestvici zaseda peto mesto. Sledi premor.
Read More
01
Feb
2024

Sledi zadnji krog prvega dela sezone

Pred košarkarji Šentjurja je nova domača tekma. Zadnja v prvem delu tekmovanja, saj po 18. krogu sledi premor. Osmo zmago bo moštvo trenerja Petra Markovinoviča lovilo proti moštvu LTH Castings. Sobotna tekma se bo v dvorani Hruševec začela ob 19. uri. Vabljeni!
Read More
26
Jan
2024

Domžalčani so bili uspešnejši

Šentjursko moštvo je v 17. krogu državnega prvenstva gostilo domžalski Kansai Helios. Gostje so bili uspešnejši s 85:75. Domači košarkarji so večji del prvega polčasa nadzirali sam potek rezultata, nakar so gostje postopoma zaostanek izničili ter si priigrali prednost osmih, desetih točk, ki so jo uspešno držali do konca srečanja. 3. februarja (19.00) bodo Šentjurčani znova stopili na domači parket dvorane Hruševec. V goste prihaja LTH Castings.
Read More
24
Jan
2024

V pričakovanju Heliosa

Pred košarkarji Šentjurja je nova domača tekma 17. kroga državnega prvenstva. Varovancem trenerja Petra Markovinoviča v goste prihaja domžalski Kansai Helios, moštvo trenerja Damjana Novakovića. Petkova tekma se bo v dvorani Hruševec začela ob 19. uri. Peter Markovinovič, trener Šentjurja: “Helios je posegel po okrepitvah, z novimi igralci so dvignili nivo igre. Mi moramo pokazat enako energijo in borbenost iz prejšnje tekme, ter odigrat pametno in agresivno v obrambi.”
Read More
20
Jan
2024

Izjemno borbena predstava žal ni bila dovolj

V dvorani Hruševec smo kar dve uri in pol spremljali tekmo 16. kroga državnega prvenstva. Ilirija se je v izdijljajih zadnje četrtnine rešila ter izsilila podaljšek. Slednji je na koncu pripadel gostom, ki so bili uspešnejši s 107:102. Moštvo Šentjurja si za izjemno borbeno predstavo zasluži vse pohvale! V petek v goste prihaja Kansai Helios Domžale.
Read More
1 2 3 19