Neporaženi Šentjur gosti Helios Suns

Šentjurski košarkarji vse misli usmerjajo k novi ligaški domači tekmi. V državnem prvenstvu še neporaženo moštvo Šentjurja bo tokrat gostilo domžalski Helios Suns. Sobotna tekma se bo v dvorani Hruševec začela ob 19. uri. Pridite in podprite naše moštvo.

Damjan Novaković, trener KK Šentjur: “Upam, da bomo proti moštvu iz Domžal konkurenčni. Le-to je v primerjavi s preteklo sezono zamenjalo nekaj košarkarjev. Domžalčani so v svoje vrste pripeljali enake, če ne celo boljše igralce, kar se je pokazalo na ABA turnirju v začetku sezone. Mi imamo težave s poškodbami, zato upam, da bomo karseda v popolni postavi ter, da se bomo dobro zoperstavili. Če se nam bo ponudila priložnost, jo bomo poizkusili izkoristiti. Vabim vse naše gledalce, da nas v soboto podprejo v velikem številu. Potrebovali bomo njihovo podporo na poti do morebitne resnično odmevne zmage.”

Reuf Livadić, KK Šentjur: “Pričakujemo zelo zahtevno srečanje. Od prve do zadnje sekunde tekme bo potrebno biti maksimalno osredotočen ter tako psihološko kot fizično na zelo visoki ravni. Pričakujem bučno podporo naših gledalcev.”

Leave a Reply