V goste prihaja Ilirija

Košarkarji Šentjurja so po pokalnem obračunu s Polzelani misli že usmerili proti soboti, ko jih čaka nova domača ligaška tekma. V 3. krogu državnega prvenstva bo v dvorani Hruševec gostovala ljubljanska Ilirija. Tekma se bo začela ob 19. uri.

Trenerju Šentjurja Damjanu Novakoviću nekaj skrbi povzročata poškodbi Nejca Zupana in Reufa Livadića. Zdravniška služba se v teh dneh trudi, da bi bila oba košarkarja do sobote pripravljena za prvenstveno srečanje.

Damjan Novaković, trener KK Šentjur: “Mislim, da večina pričakuje lahko zmago, , vendar pa sam osebno lahkih zmag nikoli ne pričakujem. Mi se bomo kot na vsako tekmo dobro pripravili. Tempo igre Ilirije narekujeta izkušena Marko Pajić in Luka Vončina, zato bomo morali biti v obrambi zelo pozorni na omenjeni dvojec, če ga bomo želeli zaustaviti. Pri nas pa trenutno zdravstvene situacija ni najboljša kar pomeni, da je najpomembneje, da se do sobote poškodovani košarkarji pozdravijo. Kljub vsem težavam napovedujem sobotno zmago proti Iliriji.”

Daniel Vujasinović, KK Šentjur: “Ilirija je mlada ekipa z nekaterimi izkušenimi košarkarji, ki igra pod taktirko perspektivnega trenerja Stipeta Modrića. V soboto pričakujem zahtevno srečanje, pa vendar mislim, da smo kakovostnejša ekipa, predvsem na domačem igrišču. Verjamem, da bomo ob podpori odličnega vzdušja v dvorani Hruševec nadaljevali dober začetek sezone.”

Leave a Reply