Marko Rikalo tudi v prihodnje v dresu Šentjurja

Smo v obdobju, ko pospešeno in obenem premišljeno sestavljamo člansko moštvo, ki ga bomo imeli na voljo v novi tekmovalni sezoni.

Javnost obveščamo, da bo dres Šentjurja tudi v prihodnje nosil Marko Rikalo. 28 – letni košarkar je bil v pretekli sezoni eden izmed glavnih orožij naše zasedbe, ki se je uvrstila v četrtfinale državnega prvenstva. 187 – centimetrov visoki organizator igre, ki se odlično znajde tudi na položaju »dvojke«, je v prejšnji sezoni v povprečju dosegal 14,5 točk na tekmo, ob tem pa vknjižil še 2,4 skoka, 4,5 asistenc ter slabi dve ukradeni žogi na srečanje.

Marko Rikalo: “Vesel sem, da bom tudi v novi sezoni nosil dres Šentjurja. Ostajam v čudovitem kraju, kjer sem spoznal veliko dobrih prijateljev. Po klicu vodstva kluba smo se vse podrobnosti uspeli dogovoriti v nekaj minutah. Pričakujem pa v novi tekmovalni sezoni nekoliko drugačno ekipo in drugačnim samim delom, saj bo ekipa sestavljena s številnimi mladimi košarkarji. Skozi priprave se bomo trudili, da se moštvo dobro poveže, uigra, in da bomo skozi vse tekme maksimalno borbeni. Pozdravljam vse navijače Šentjurja ter jih vabim, da se nam v jeseni v velikem številu pridružijo na domačih tekmah.”

Leave a Reply