Liga Nova KBM

Šentjur

:

Zlatorog Laško

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Okrepljeni v nadaljevanje sezone

objavljeno 1.12.2021, kategorija: člani

Moštvo Šentjurja se je pred nadaljevanjem tekmovalne sezone okrepilo. Laquincy Rideau in Jonathan Holmes sta ameriška košarkarja, na katera bo lahko v prihodnje računal trener Boštjan Kuhar. 28 - letni Holmes, ki igra na položaju štirice in petice, je nazadnje igral za Kumanovo, še prej za Real Canoe, v sezoni 2016/2017 pa je zaigral tudi v dresu Barcelone.  Pohvali se lahko tudi s tem, da je okusil slast lige NBA. 

 

Rideau je 25 - letni organizator igre. Nazadnje je igral za luksemburško ekipo Residence, kamor je prišel iz ameriške lige NCAA.

 

Moštvo Šentjurja je okrepil tudi Rene Grdadolnik. 23 - letni Grdadolnik je nazadnje igral za avstrijski Raiders. V preteklosti je igral za laški Zlatorog in Celje, nosil pa je tudi dres mlajše reprezentance Slovenije.

 

Dodajmo, da dresa KK Šentjur  v prihodnje ne bosta več nosila Thomas Edgar Bruce in Patrick James McGllyn.

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2022 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.