Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V prodaji sezonske vstopnice

objavljeno 25.9.2021, kategorija: člani

Sezona 2021/22 je za ekipo Košarkarskega kluba Šentjur 22. zaporedna sezona med prvoligaško druščino. Ob prvenstvenih tekmah bodo naši košarkarji igrali tudi pokalne tekme.

 

Domača sezona se bo za Šentjurčane po uvodnem gostovanju v Podčetrtku začela v sredo, 6. oktobra. V dvorani Hruševec bo gostovala Krka. Tekma se bo zaradi TV prenosa začela ob 20. uri. Vabljeni!

 

Vsem dobro znana situacija je botrovala k temu, da so tribune na tekmah pretekle sezone samevale. Zdaj bo drugače. V dvoranah bodo lahko gledalci, ki bodo izpolnjevali PCT pogoj, cene vstopnic pa ostajajo nespremenjene.

 

Kupljene sezonske vstopnice iz prejšnje sezone (2020/2021) bodo veljale tudi v tej sezoni. Novi kupci, ki si želite sezonske vstopnice nas lahko kontaktirate na elektronskem naslovu: info@kksentjur.net

 

Cena sezonske vstopnice v predprodaji znaša 50 EUR. Cena vstopnice za odrasle osebe za posamezne tekme je 5 EUR, otroci (od letnika 2006 naprej) plačajo 3 EUR.

 

Rezervacija in nakup sezonskih vstopnic: 041/876-917 (Danilo Fras)

 

Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti. Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2006 in kasneje (za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni).

 

Več na: KLIK

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.