Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Aleš Pipan v prihodnje ne bo več sedel na trenerskem stolčku KK Šentjur

objavljeno 15.6.2021, kategorija: člani

Sporočamo, da na trenerskem stolčku članskega moštva KK Šentjur v prihodnje ne bo več sedel dosedanji trener Aleš Pipan. Klub in 62 - letni Aleš Pipan, ki je naše moštvo prevzel v sezoni 2019/2020, sta sporazumno prekinila sodelovanje.

 

Aleš Pipan je z rdeče-belimi v pretekli sezoni za las zgrešil uvrstitev v ligo za prvaka, a zato rutinirano osvojil prvo mesto drugega dela sezone. V četrtfinalu je zasedba trenerja Aleša Pipana na drugi tekmi presenetila favorizirano Krko, v polfinalu zaključnega turnirja pokalnega tekmovanja, pa se s sijajno predstavo proti Rogaški, uvrstila v veliki finale.

 

Alešu Pipanu se zahvaljujemo za njegov doprinos ter mu želimo vse dobro tudi v prihodnje. O imenu novega trenerja bomo javnost nemudoma obvestili.

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.