Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Kljub porazu čestitke košarkarjem Šentjurja!

objavljeno 23.5.2021, kategorija: člani

Šentjurčanom v velikem finalu pokalnega tekmovanja žal ni uspelo presenetiti Krke, ki je slavila z 72:66. Kljub temu si moštvo trenerja Aleša Pipana zasluži vse pohvale, potem ko je po včerajšnji polfinalni zmagi proti Rogaški, v velikem finalu prikazalo odlično igro.

 

Šentjur - Krka 66:72 (26:19, 12:21, 16:22, 12:10)

 

Šentjur: Habat 3 točke, Špan 13, Tabak 2, Đapa 20, Držić 1, Samac 5, Ledl 15, Mitrović 2, Ahmedović 5.

 

Krka: Stergar 2, Stipčević 12, Vrabac 11, Barič 8, Kosi 9, Škifić 8, Lapornik 10, Rebec 3, Vučetić 9.

 

Šentjur je prvič igral v finalu pokala, sicer pa se lahko pohvali z dvema lovorikama. V sezoni 2014/15 je pod imenom Tajfun postal državni prvak, nato pa je pred začetkom naslednje sezone osvojil še Superpokal. Proti Krki je v velikem finalu pokalnega tekmovanja pokazal zelo dobro predstavo. Moštvo trenerja Aleša Pipana je odlično odprlo tekmo, v nadaljevanju pa se vseskozi izvrstno kosalo s favorizirano Krko.


Aleš Pipan, trener KK Šentjur: "S pokončno glavo gremo s Pokala Spar, dobro smo se borili, fantom nimam kaj zameriti. Sezona je bila z uvrstitvijo v četrtfinale državnega prvenstva in finale Pokala Spar dobra."

 

Dalibor Đapa, kapetan KK Šentjur: "Mogoče nismo prikazali konstantnih iger, a smo tudi na zaključnem turnirju Pokala Spar pokazali, da se lahko kosamo z vsako ekipo. Čestitam svojim soigralcem in strokovnemu štabu za dobro sezono." 

 

Na uradnem Facebook ter Instagram profilu KK Šentjur si lahko ogledate video izjave Aleša Pipana, Daliborja Đape in Jureta Špana, ki so spregovorili o zaključnem turnirju pokalnega tekmovanja in o samem zaključku sezone.

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.