Liga Nova KBM

Šentjur

:

Rogaška

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Mladi

Predstavitev kadra za delo z mladimi

Boštjan Kočar

Boštjan Kočar

Boštjan je diplomiral na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, smer športno treniranje – košarka. Pri Košarkarskem klubu Šentjur je aktivno igral od 17. leta starosti in bil med letoma 2000 in 2005 kapetan članske ekipe.

 

Leta 2006 se je začel ukvarjati s trenerstvom in je do sedaj deloval kot trener v ŽKK Šentjur - Šmarje, ŽKK Celje in KK Šentjur. V tem času je sodeloval z različnimi reprezentančnimi selekcijami mlajših starostnih kategorij Slovenije in kot pomočnik ter leta 2009 kot glavni trener ženske reprezentance Slovenije. Nazadnje je leta 2014 in 2015 deloval kot pomočnik moške slovenske reprezentance do 20 let.

 

V sezoni 2017/18 je Boštjan vodja klubskih programov mlajših starostnih kategorij in Šole košarke ter trener selekcij do 13 in 15 let.

 

Boštjan je pri svojem delu odgovoren, strokoven in deloven. S svojim pedagoškim pristopom, strokovnostjo, igralskimi in trenerskimi izkušnjami posreduje svoje znanje otrokom mlajših starostnih kategorij KK Šentjur.

 

Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.