Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Na Martinovo soboto z Obalci in spletnim prenosom

objavljeno 7.11.2014, kategorija: člani

V 5. kolu Lige Telemach se bodo košarkarji Tajfuna v soboto, 7. novembra, ob 19. uri v domači dvorani pomerili s KK Portorož. Gostje bodo lovili drugo zmago, Šentjurčani pa bodo skušali ostati neporaženi. To bodo lažje storili s pomočjo glasne publike, zato vas znova vabimo na tribune OŠ Hruševec Šentjur.

Tekma bo sicer tudi v spletnem prenosu (KLIK!) Košarkarske zveze Slovenije.

 

Obiskovalce opozarjamo na obvoz do dvorane, saj je most čez Kozarico na Ulici Franja Malgaja zaprt. Dobro označena nadomestna pot vodi s Ceste Leona Dobrotinška mimo Wellnes centra Aspara.

 

IZJAVI TRENERJEV PRED TEKMO:

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Pred nami je še ena težka tekma, saj igramo proti ekipi, ki je ena bolj izkušenih v Ligi Telemach. Svojo kvaliteto so Portorožani pokazali tudi na zadnji tekmi Pokala Spar, ko so proti Hopsom, na Polzeli, kjer vsi vemo, da ni lahko igrati, iztržili neodločen rezultat. Mi smo ta teden dobro trenirali in verjamem, da smo na tekmo dobro pripravljeni. Glede na to, da imamo odlične navijače in da je dvorana iz tekme v tekmo bolj polna in bolj glasna, se vsi skupaj sobote že prav veselimo in jo komaj čakamo."

Konstantin Subotić, trener Portoroža: "Ekipa Tajfuna, ki je odlično pokrita na vseh pozicijah, je trenutno najbolj "vroča" ekipa v Ligi Telemach, kjer še vedno ne pozna poraza in je zasluženo na prvem mestu. Mi se postopoma dvigujemo v naši igri. To je zelo pomembno za našo samozavest. Da bi prišli do zmage bomo morali omejiti hitro igro nasprotnikov, dobro skakati, zmanjšati število napak ter igrati osredotočeno od začetka do konca tekme."

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.