Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Po občnem zboru

objavljeno 28.5.2014, kategorija: člani

Na nedavnem občnem zboru Košarkarskega kluba Šentjur so prisotni člani obravnavali različna poročila in oblikovali sklepe.

Predsednik Igor Jecl je med drugim povedal, da je bila pretekla sezona izjemno zahtevna in da je bilo treba strniti vrste na vseh nivojih, na koncu pa je članska ekipa po 14 letih nastopanja v prvoligaški konkurenci vseeno ohranila status.

Klub je imel v letu 2013 za 276.768 EUR prihodkov, kar je za 15 % več kot je to bilo v preteklem letu in je odraz povečanja stroškov licenciranja ternastopanja v ligi za prvaka v predzadnji sezoni. V načrtu za leto je predvidenih 240.000 EUR prihodkov oz. odhodkov.

V mlajše selekcije in šole košarke je vključenih 160  christian louboutin uk shoes , sac a main louis vuitton pas cher , lunettes de soleil ray ban , borse louis vuitton , longchamp soldes , nike pas cher mladih, ki se jim bodo jeseni pridružili tudi mladi na Planini pri Sevnici, kjer so pridobili novo telovadnico. Ekipi do 13. in 15. leta sta poleg članske trenutno edini, ki sta uvrščeni v prvoligaško tekmovanje, blizu temu pa so bili tudi mladinci. 

Občni zbor je pozitivno sprejel predlog Ženskega košarkarskega kluba Šentjur, da bi se pripojil h KK Šentjur.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.