Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V Mariboru do preporoda?

objavljeno 3.1.2014, kategorija: člani

V soboto, 4. januarja, se nadaljuje tekmovanje v Ligi Telemach, in sicer se bodo začele tekme druge polovice prvega dela tekmovanja. Šentjurčani potujejo v Maribor k ekipi, ki so jo v tej sezoni premagali v 1. kolu kot doslej edino. V ekipi novega trenerja Tajfuna, Edija Deželalije, bo tudi okrepitev Uroš Veličković, medtem ko Nenad Tomašević še ne bo imel pravice nastopa. Zaradi počene dlančne kosti bo za nekaj časa odsoten Stanko Sebič. Tekma se bo v dvorani Tabor začela ob 18. uri.

Izjavi trenerjev:

Igor Kuzma, trener Maribora Nove KBM: "Obe moštvi v leto 2014 stopata z novimi igralci. Tajfunov igralski kader je boljši kot to kaže položaj na lestvici in z novim trenerjem bodo Šentjurčani zagotovo maksimalno motivirani. v 1. kolu so ravno proti nam slavili minimalno zmago. Zelo se jim želimo oddolžiti in novo leto začeti z zmago, s katero bi utrdili svoj položaj na lestvici Lige Telemach. Za to bo zagotovo potrebna maksimalna angažiranost in osredotočenost čisto do konca."

Edi Dželalija, trener Tajfuna: "Tri tedne smo dobro delali. Pričakujem, da bo Tajfun pokazal drugačno, boljšo igro. To bi bilo zelo pomembno za naše pozitivno razmišljanje v prihodnje. Stanje je takšno, da začenjamo z ničle, povsem z dna lestvice, a želja vseh v klubu je, da se obdržimo v Ligi Telemach. Proti Mariborčanom pričakujem trdo tekmo, ki morda ne bo lepa za oko, a je izredno pomembna za obe zasedbi. Oboji smo se v prazničnem premoru okrepili. Dobro se zavedamo, katere so največje mariborske nevarnosti. Mi bomo skušali doseči veliko lahkih točk iz protinapadov ter izkoristiti naše adute na zunanjih in notranjih pozicijah. Do sedaj smo bili namreč ekipa, ki je v Ligi Telemach dosegala najmanj točk." christian louboutin outlet uk , Louis Vuitton Pas Cher , sac longchamp pas cher , scarpe nike , sac longchamp soldes , longchamp sac

Spodbuda naši ekipi s tribun bo tokrat še posebej dobrodošla! Na avtobusu z igralci je tudi v tej sezoni 30 mest za naše privrženceOdhod z avtobusne postaje Šentjur (pri tržnici) bo ob 15.30! Prijave na pr@kksentjur.net. Prevoz za prijavljene navijače je brezplačen. Mladoletne osebe morajo potovati v spremstvu odrasle osebe.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.