Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Aleš Pipan: "Potrebno bo biti maksimalno zbran"

objavljeno 20.5.2021, kategorija: člani

Šentjurske košarkarje v soboto čaka polfinalna tekma pokalnega tekmovanja. Moštvo trenerja Aleša Pipana se bo na Kodeljevem, v Ljubljani, pomerilo z Rogaško. Tekma se bo začela ob 18. uri.

 

Aleš Pipan, trener Šentjurja: "Ob zaključku državnega prvenstva smo si z dobro predstavo v Domžalah priigrali še zaključni turnir pokalnega tekmovanja. To nas je jasno zelo razveselilo, zdaj pa je na nas, da dobro izkoristimo vsak trening ter vso svoje znanje prenesemo na sobotni polfinalni obračun z Rogaško. Zaključni turnirji pokalnih tekmovanj so že velikokrat postregli z nepričakovanimi razpleti. Mi si predvsem želimo, da odigramo po svojih najboljših močeh, kaj nam bo to prineslo, pa bomo videli. Dobro treniramo in verjamem, da bomo soboto kljub krajšemu obdobju brez tekem, pričakali maksimalno pripravljeni in osredotočeni na našega nasprotnika."

 

Dalibor Đapa, kapetan Šentjurja: "Pokalno tekmovanje je specifično tekmovanje, potem ko bo potrebno biti maksimalno zbran. Rogaška je nekako v prednosti, saj je v tekmovalnem ritmu, mi pa imamo za sabo krajši premor oziroma dneve brez tekem. V polfinalu nas čaka kakovosten nasprotnik in naredili bomo vse, da se nanj dobro pripravimo. Gre za turnirski sistem, ko lahko o potniku v finale odloči dober ali slab dan katere izmed ekip. Mi bomo odigrali po svojih najboljših močeh."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.