Liga Nova KBM

Terme Olimia Podčetrtek

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Državno prvenstvo končali v četrtfinalu

objavljeno 10.5.2021, kategorija: člani

Košarkarjem Šentjurja ni uspelo še enkrat presenetiti Krke. Ta je v četrtfinalu državnega prvenstva slavila z 2:1 v zmagah. V dvorani Leona Štuklja so bili gostitelji na odločilni tretji tekmi uspešnejši gostitelji, ki so se uvrstili v polfinale končnice. Kljub zaključku sezone v domačem prvenstvu, pa si moštvo trenerja Aleša Pipana zasluži vse pohvale. Novomeščani so bili kakovostnejši, Šentjurčani pa so uspešno prikrmarili do četrtfinala, kjer so na domači tekmi celo premagali Krko.

 

Krka - Šentjur 99:47 (26:14, 25:10, 25:13, 23:10)

 

Šentjur: Samac in Držić 8 točk, Ledl, Mitrović in Đapa 7, Špan 6, Tabak 4, Habat, Hadziselimović, Nemanič, Gunzek, Sagadin.

 

Šentjursko moštvo v torek čaka tekma četrtfinala pokalnega tekmovanja. Šentjurčani bodo gostovali v Domžalah, kjer bo nasprotnik domači Helios Suns.

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.