Liga Nova KBM

Terme Olimia Podčetrtek

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Aleš Pipan: "Želimo dokazati, da se s Krko lahko kosamo"

objavljeno 3.5.2021, kategorija: člani

Košarkarje Šentjurja jutri čaka prva tekma četrtfinala državnega prvenstva. Obračun s Krko se bo v novomeški dvorani Leona Štuklja začel ob 19. uri.

 

Aleš Pipan, trener Šentjurja: "Naš cilj uvrstitev v četrtfinale državnega prvenstva smo dosegli. A smo imeli kar nekaj težav s poškodbami in obolelostjo košarkarjev. To je za nami, potem ko pripravljeni čakamo na četrtfinale. Krka je v dvoboju z nami favorit. Kakovostna, izkušena in s številnimi odigranimi težkimi tekmami v letošnji sezoni. Predvsem v ligi ABA. Želim si, da moji fantje pokažejo, da znajo igrati košarko ter, da se lahko kosajo s Krko."

 

Žiga Habat: "Za nami sta zaradi vsem dobro znane situacije v svetu, nekoliko posebna dela državnega prvenstva. Brez gledalcev, ki smo jih na tekmah še kako pogrešali. Tudi v četrtfinalu bi nam njihova podpora iz tribun veliko pomenila, a tako pač je. Jutri nas definitivno čaka zelo težka četrtfinalna tekma proti Krki. Mislim, da bo na tej tekmi kjučnega pomena predvsem obramba. Če bomo igrali dobro v obrambi, sem prepričan da bo stekel tudi napad in tako verjamem da lahko presenetimo favorizirano Krko."

 

<< nazaj


Cinkarna Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.