Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V soboto na Polzelo

objavljeno 25.3.2021, kategorija: člani

Košarkarji Šentjurja imajo v drugem delu tekmovalne sezone še naprej odlično izhodišče. Po štirih krogih lige za obstanek imajo kot vodilni na lestvici tri zmage prednosti pred Laščani in Polzelani. Šentjurčani so pri osmih zmagah, omenjeni ekipi pri petih. 

 

Po sobotni zmagi proti Zlatorogu je zdaj pred moštvom trenerja Aleša Pipana novo gostovanje. Šentjur to soboto čaka gostovanje pri Hopsih, na Polzeli. Tekma, ki se bo začela ob 19. uri, bo v neposrednem spletnem prenosu na uradnem Youtube kanalu Košarkarske zveze Slovenije.

 

Šentjurčani se bodo na Polzeli gostiteljem želeli oddolžiti za poraz v 2. krogu lige za obstanek, ko so Hopsi v dvorani Hruševec slavili z 92:86. V prvem delu sezone je Šentjur sicer Polzelane premagal na obeh tekmah.

 

Sodniki sobotnega obračuna bodo Boris Krejič, Matic Palčič in Milanko Milanovič.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.