Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Polzelani so bili uspešnejši

objavljeno 7.3.2021, kategorija: člani

Tokrat rezultatsko žal ni steklo. Polzelski Hopsi so bili v 2. krogu lige za obstanek uspešnejši z 92:86.

 

Šentjur - Hopsi 86:92 (25:22, 20:19, 20:27, 21:24)

 

Šentjur: Habat 5 točk, Špan 15, Tabak 7, Držič 16, Đapa 22, Mitrović 3, Samac 7, Nemanič 9, Ahmedović 2.

 

Domačini so v tekmo vstopili kot favoriti, saj so v prvem delu tekmovanja proti Hopsom v dveh tekmah obakrat zmagali. Samo srečanje je bilo rezultatsko zelo zanimivo, saj si na celotni tekmi nobena ekipa ni priigrala večje prednosti od osem točk, ekipi pa sta se kar štirinajstkrat zamenjali v vodstvu ter bili štirikrat izenačeni. Na koncu je zmagovalca presodila večja učinkovitost gostov pod košem, saj so iz rakete dosegli kar 16 točk več od domače ekipe in več izgubljenih žog Šentjurja.

 

Pri Šentjurju je bil strelsko najbolj učinkovit Dalibor Đapa, ki je dosegel 22 točk ter dvanajstkrat uspešno skočil, Ivan Držić pa je prispeval 16 točk. 

 

Rdeče-bele v soboto v ligi za obstanek čaka prvo gostovanje. Moštvo trenerja Aleša Pipana se bo odpravilo k Triglavu, v Kranj. Tekma se bo začela ob 18. uri.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.