Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Aleša Pipan: "V soboto bo potrebno prikazati drugačno podobo kot v Šenčurju"

objavljeno 13.1.2021, kategorija: člani

V soboto obračun s Triglavom

 

Košarkarji Šentjurja imajo do konca prvega dela državnega prvenstva na sporedu še tri tekme. V soboto sprva sledi domač obračun s Triglavom iz Kranja. Po porazu v Šenčurju je potrebno na hitro dvigniti glave ter se osredotočiti na novega nasprotnika. "V Šenčurju se nam ni izteklo tako kot smo si želeli. Na gostovanje smo odpotovali trdno odločeni, da presenetimo favoriziranega domačina. Vendar pa bilo je preveč nihanj v sami igri. Od dobrih minut do izredno slabih. Izkušeni gostitelji so to izkoristili, potem ko so bili v odločilnih trenutkih bolj zbrani, bolj odločni," je dejal trener Šentjurja Aleš Pipan, ki je imel ob koncu leta 2020 veliko skrbi, saj so bili številni košarkarji tako poškodovani kot tudi oboleli. "V trenutku, ko se to ne bi smelo zgoditi, smo imeli veliko poškodovanih in obolelih košarkarjev. Ko bi morali biti v najboljši formi, najbolj popolni ter najbolj zbrani, tega ni bilo. Po prazničnem obdobju so fantje zdravi in upamo, da se tako slaba slika ne bo več pripetila."

 

V soboto bo v dvorani Hruševec gostoval kranjski Triglav, katerega so naši košarkarji v letošnji sezoni že premagali. "Za nas je vsaka tekma zelo pomembna. Tako sobotna proti Triglavu kot tudi potem proti Hopsom na Polzeli. V primeru, da bi bili skupaj z ekipami v ligi za obstanek, se točke prenesejo in v prihodnjih tekmah dobesedno dvojno štejejo. Naši fantje morajo v soboto pokazati drugačno podobo kot v Šenčurju. Potrebno bo biti zbran skozi celotno srečanje," je pristavil Aleš Pipan.

 

Sobotni obračun 15. kroga državnega prvenstva se bo začel ob 18. uri. V neposrednem spletnem prenosu si ga boste lahko ogledali tudi na uradnem Facebook profilu našega kluba.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.