1. SKL

Šentjur

:

Koper Primorska

Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Z državnim prvenstvom nadaljujemo 11. januarja

objavljeno 28.12.2020, kategorija: člani

Domžalčani tokrat uspešnejši

 

Domžalski Helios Suns je bil tokrat na gostovanju v dvorani Hruševec uspešnejši s 87:71. Šentjurčani bodo naslednjo tekmo odigrali 11. januarja, ko bodo gostovali v Šenčurju. Glave gor in optimistično v sklepni del prvega dela državnega prvenstva, ki nam lahko še veliko prinese.

 

Odločilna za zmago sta bili v obračunu Šentjurja in Heliosa prva in tretja četrtina, v kateri so bili domači preskromni, da bi lahko ob koncu storili kaj več, kot le ublažili poraz. Že v prvem delu je bilo jasno, da bodo domači tokrat težko prišli do uspeha. Izenačeno je bilo le prvih pet minut, domači pa so na celotni tekmi vodili le dvakrat, nazadnje pri 6:4. V prvi četrtini so nato dosegli le 11 točk. Nekoliko bolje je šlo v nadaljevanju, toda Helios je večji del prednosti iz prvega dela ohranil in si pripravil dobro popotnico za drugi polčas. Tretja četrtina je bila nato podobna kot prva, z učinkovitimi košarkarji Heliosa in skromnimi Šentjurja. V tem delu tekme je razlika narasla na +20, kar so Domžalčani v zadnji četrtini brez težav zadržali in vmes povedli že za 25 točk (73:48), domačim je uspelo na koncu le malo estetsko popraviti končni izid in razliko spraviti na 16 točk.

 

11. januarja bodo Šentjurčani gostovali v Šenčurju.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.