1. SKL

Šentjur

:

Koper Primorska

Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Gostje so bili uspešnejši

objavljeno 23.12.2020, kategorija: člani

V soboto še zadnja tekma v letu 2020

 

 

Košarkarji Šentjurja so se v zaostali tekmi 10. kroga državnega prvenstva pomerili z Rogaško. Sosedski obračun je pripadel gostom, ki so bili uspešnejši za sedem točk. 

 

Šentjur - Rogaška 88:95 (27:28, 15:19, 12:18, 34:30)

 

Domači košarkarji so bili večji del uvodne četrtine v prednosti, ko so bili v napadu zelo razigrani, pa vendar po prvih desetih minutah po seriji košev Rogaške zaostajali za točko. V drugi četrtini so se gostje razigrali in rezultatsko pobegnili na sedem točk. Do konca prvega polčasa so Šentjurčani zaostanek zmanjšali na pet točk. Gostujočim košarkarjem je v nadaljevanju uspelo svojo prednost povišati na 10 točk. V začetku zadnjih desetih minut so Slatinčani vodili za 11, zatem pa so se razigrali gostitelji in zaostanek sprva zmanjšali na vsega dve točki, nakar so izenačili na 73:73. Rogaški je znova uspelo pobegniti na varno prednost, ki je do konca ni več zapravila. V zadnji četrtini sta moštvi dosegli kar 64 točk. Šentjurčani so jo dobili s 34:30.

 

 

Rdeče-bele v soboto čaka še zadnja tekma v koledarskem letu 2020. V dvorani Hruševec bo gostoval domžalski Helios Suns.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.