1. SKL

Šentjur

:

Koper Primorska

Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Veselje v Laškem ob šesti zmagi

objavljeno 20.12.2020, kategorija: člani

Še drugič to sezono boljši od Zlatoroga

 

Šentjurski košarkarji se veselijo šeste letošnje zmage. KK Zlatorog Laško smo na njegovem dvorišču premagali s 86:80. Laščani so pred moštvom trenerja Aleša Pipana še drugič v tej sezoni pokleknili. Čestitke našim košarkarjem za novo zelo dobro predstavo in nov pozitiven rezultat.

 

Zlatorog - Šentjur 80:86 (17:25, 15:19, 28:22, 20:20)

 

Šentjur: Ledl 25 točk, Špan 22, Đapa 17, Samac in Držić 7, Ahmedović 6, Mitrović 2, Tabak, Habat, Gunzek, Sagadin, Hadziselimović.

 

Šentjurčani so v Laškem zabeležili zasluženo zmago, saj so skozi celotno srečanje nadzorovali sam potek rezultata. Živahno je bilo v zadnjih minutah obračuna, ko so se gostitelji po košu in prostem metu Caseyja Bensona približali na zgolj dve točki, a je Dalibor Đapa zadel za 80:76, 28 sekund pred koncem pa je dodal še dva prosta meta za 82:76. Ko je Jernej Ledl 19 sekund pred zadnjo sireno zadel za 84:76, je bila tekma bolj ali manj odločena.

 

Na uradnem Facebook in Instagram profilu si lahko ogledate video izjavo trenerja Aleša Pipana.

 

Šentjurčani proti prazničnim dnem dobesedno letijo. Na krilih zmag in odličnih predstav. Šentjur je trenutno pri šestih. Boljši izkupiček imajo le Krka, Helios Suns in Šenčur. Četrtouvrščeni Šentjur v decembru čakata še dve tekmi. Obe v domači dvorani. To sredo, 23. decembra, bo v dvorani Hruševec gostovala Rogaška, v soboto, 26. decembra, pa še Helios Suns.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.