1. SKL

Šentjur

:

Koper Primorska

Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Aleš Pipan: "Naredili bomo vse, da se dobro pripravimo"

objavljeno 18.12.2020, kategorija: člani

Jutri gostujemo v Treh lilijah

 

Košarkarje Šentjurja jutri čaka lokalni obračun z Laščani. Tekma 12. kroga državnega prvenstva se bo v dvorani Tri lilije začela ob 16.30.

 

Šentjurčani so Laščane v letošnji sezoni že premagali. 10. oktobra, v dvorani Hruševec. Gostitelji so bili uspešnejši z 92:76. Šentjur je na dosedanjih desetih prvenstvenih tekmah zabeležil pet zmag in pet porazov, medtem ko je Zlatorog na devetih tekmah vpisal dve zmagi in sedem porazov. "Pred nami je še en sosedski derbi. V Laškem je vedno zahtevno igrati. Naredili bomo vse, da se dobro pripravimo. Obenem se nadejamo, da se bo v moštvo vrnil kdo od košarkarjev, ki so manjkali na zadnji tekmi, s tem pa bomo lahko imeli igralca več v sami rotaciji," je pred gostovanjem v Laškem dejal trener Šentjurja Aleš Pipan, ki bo lahko znova računal na Daliborja Đapo, ki je pogodbo podaljšal do konca sezone.

 

Sodniki sobotnega obračuna Zlatorog - Šentjur bodo Goran Grbić (Ljubljana), Miha Mauer (Postojna) in Matic Palčič (Postojna).  

 

Po gostovanju pri Zlatorogu naše moštvo do konca koledarskega leta čakata še dve domači tekmi. V sredo, 23. decembra (18.00), bo sprva na sporedu obračun s Slatinčani, v soboto, 26. decembra, pa še srečanje z Domžalčani.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.