Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vse misli usmerjene v Podčetrtek

objavljeno 1.10.2020, kategorija: člani

Ponedeljkovo drugo gostovanje.


Uvodni prvenstveni krog nove sezone je za nami, drugi pred nami. Trener Aleš Pipan in njegovi varovanci v teh dneh trdo trenirajo ter delajo vse v smeri, da nivo igre dvignejo še na višjo raven. Gostovanje v Rogaški Slatini je pokazalo kaj je potrebno popraviti, dodati, spremeniti. 

Košarkarji Šentjurja imajo še dva dni več za pripravo na ponedeljkovo gostovanje kot pa je bilo sprva predvineno. Tekma 2. kroga državnega prvenstva je kot smo že poročali zaradi zasedenosti dvorane v Podčetrtku, iz sobote prestavljena na ponedeljek.

Sodniki obračuna Terme Olimia - Šentjur, ki se bo začel ob 19. uri, bodo Blaž Zupančič, Srečko Savić in Grega Oprčkal.

Naj dodamo, da nam lahko odslej sledite na treh družabnih omrežjih. Uradnima Facebook in Instagram profiloma smo dodali še Twitter račun. Poiščite Košarkarski klub Šentjur in nam sledite.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.