Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Mladi sodelovali na mednarodnem turnirju

objavljeno 2.12.2019, kategorija: mlajše selekcije

Najmlajši košarkarji KK Šentjur Tajfun so se na prvi decembrski dan mudili v Novi Gorici, kjer so v sklopu mednarodnega turnirja Sončkov dan odigrali sedem tekem.

 

Selekcija U13 je merila moči z vrstniki iz KK Ajdovščina, Mega Leksa in Banja Luke medtem, ko so člani zasedbe U11 odigrali tekme proti domačinom (Nova Gorica mladi), Cedeviti Olimpiji, Ajdovščini in Vardarju iz Skopja.

 

Po turnirju je misli sklenil trener selekcij Žiga Jug: “V čast nam je bilo, da smo lahko bili del vrhunskega košarkarskega festivala, ki se ponaša z bogato tradicijo in na katerem imamo možnost, da si merimo moči z moštvi izven naše regije, kar doda ogromno težo našemu košarkarskemu izobraževanju. Fantje so odlično predstavljali barve kluba in mesta Šentjur, predvsem pa si med seboj delili eno nepozabno izkušnjo. Ob priložnosti bi se želel zahvaliti vsem vodilnim v našem klubu, ki nam s svojim delom zagotavljajo udeležbe na turnirjih kot je bil današnji v Novi Gorici.”

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.