Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Tudi v drugo lokalni derbi

objavljeno 19.10.2018, kategorija: člani

Tekma 2. kola Lige Nova KBM bo za šentjurske košarkarje znova lokalni derbi, srečanje z Zlatorogom pa bo, tako kot prejšnjo soboto, tudi tokrat v Hruševu, saj je dvorana v Laškem zasedena.

 

Jakša Vulić, trener KK Šentjur: »Pred nami je nov lokalni derbi, tokrat s sosedi iz Laškega, ki igrajo hitro tranzicijsko košarko z veliko meti za tri točke. Pomembno je, da jim vsilimo ritem igre, ki bolj ustreza nam in da poskušamo čim bolje zaustaviti Nejca Barića, ker je igra Zlatoroga precej odvisna od njega. Navijače pozivam k spodbudi, da skupaj pridemo do prve zmage.«

 

Chris Thomas, trener KK Zlatorog: "Šentjur je zelo talentirana ekipa, ki je povrhu vsega tudi dobro vodena. Za nas bo to še en velik izziv, da presenetimo še enega konkurenta v gosteh. Michael Harmon je zelo dober organizator igre, ki lahko zadane iz kateregakoli položaja, zato bomo morali narediti vse, da ga čimbolj zaustavimo. Kot vedno, moramo igrati dobro v obrambi in skakati na obeh straneh igrišča. Komaj čakam, da vidim kako se bodo ta vikend odzvali naši košarkarji."

 

Po tekmi vabljeni v Picerijo Osmica ali Gostišče Bohorč, po novem pa tudi v Bumcafe, kjer boste imeli z vstopnico za tekmo 10 % popust na hrano in pijačo! 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.