Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

19. zaporedna prvoligaška sezona se začenja z derbijem

objavljeno 10.10.2018, kategorija: člani

V soboto, 13. oktobra, bo v hruševski dvorani uvodna tekma nove sezone, ki je za šentjurski kolektiv 19. zaporedna v prvoligaški konkurenci.

 

V goste prihaja ekipa Rogaške, tekma pa se bo začela ob 19.00. 

 

Jakša Vullić, trener KK Šentjur: »Veselimo se začetka sezone, ki je za naš klub 19. zaporedna v prvoligaški konkurenci, odpiramo pa jo z lokalnim derbijem z Rogaško. Tako eni kot drugi smo precej spremenili zasedbo glede na prejšnjo sezono, tako da je težko kaj napovedovati. Ljubitelje košarke pozivam, da nas proti kakovostnemu nasprotniku pridejo podpreti v čim večjem številu.«

 

Damjan Novaković, trener KK Rogaška: "Novo sezono Lige Nova KBM odpiramo v Šentjurju, kjer bo derbi zagotovo privabil številne gledalce. Verjamem, da bodo uživali v tekmi in verjamem v našo zmago."

 

Vabljeni k ugodnejšemu nakupu vstopnic prek spleta oz. na prodajnih mestih Mojekarte.si (klik!)

 

Po tradiciji bodo otvoritveno tekmo popestrili člani Pihalnega orkestra Šentjur. Pred uvodnim sodniškim metom bomo z minuto molka počastili spomin na preminulega dolgoletnega poročevalca z naših tekem, Janeza Terbovca.

 

Po tekmi vabljeni v Picerijo Osmica ali Gostišče Bohorč, kjer boste imeli z vstopnico za tekmo 10 % popust na hrano in pijačo!

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.