Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Za konec sezone v Novo mesto

objavljeno 2.5.2018, kategorija: člani

V 14. kolu Lige Nova KBM za prvaka, ki je tudi zadnje v drugem delu državnega prvenstva, bo ekipa Šentjurja gostovala pri Krki. Tekma se bo v Športni dvorani Leona Štuklja začela v četrtek, 3. maja, ob 19.00.

 

Simon Petrov, trener Krke: "Čaka nas še zadnja tekma pred polfinalom državnega prvenstva. Želimo si jo končati z dobro igro in seveda zmago. Šentjur je sicer zadnjeuvrščeno moštvo v ligi, a se je letos za nas pokazal kot silno neugodno moštvo. Zaradi tega bomo morali biti zelo zbrani, da ne bi doživeli neugodnega presenečenja."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Čaka nas tekma s Krko, ki za nas nima rezultatskega pomena. Vseeno si želimo odigrati po naših najboljših močeh in na takšen način zaključiti sezono."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.