Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V ponedeljek zadnja domača tekma sezone

objavljeno 29.4.2018, kategorija: člani

Ekipa Šentjurja bo le dva dni po tekmi z Ilirijo znova igrala v Hruševcu, in sicer v okviru 13. kola Lige Nova KBM za prvaka. V predzadnji tekmi sezone, ki bo obenem zadnja pred domačim občinstvom, bo v gosteh zasedba iz Kopra.

 

Srečanje se bo začelo ob 19.00.

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Že dva dni po srečanju z Ilirijo nas čaka obračun s Sixt Primorsko, ki je nesporen favorit tega srečanja. Stanje v ekipi ni najboljše, saj imamo težave s poškodbami in utrujenostjo. Verjamem, da bomo tudi na tem srečanju dali vse od sebe. Vse, kar si želim je, da zaradi napornega ritma in skrajšane rotacije, ne pride še do kakšne poškodbe."

 

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske: "Gostovanja v Hruševcu so venomer zahtevna. Šentjur ima svojo kakovost, ki jo bo poskušali onemogočiti s čim več energije in zbranosti."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.