Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Izjava za javnost v zvezi z odločitvami na in po tekmi z Rogaško

objavljeno 26.4.2018, kategorija: člani

V povezavi s prekinjeno tekmo 10. kola Liga Nova KBM med Šentjurjem in Rogaško v javnosti krožijo nekatere netočnosti oz. posplošitve, prav tako pa pri nekaterih medijih nismo uspeli s popravkom vesti, ki so jih objavili, čeprav nekateri našega zornega kota sploh niso preverili oz. so bila v ozadju lobiranja "močnejših" akterjev.

 

Zato podajamo naslednjo izjavo za javnost:

 

"V Košarkarskem klubu Šentjur se ne umikamo pred odgovornostjo zaradi dogodkov na sobotni tekmi. Ponovno pa izpostavljamo, da ne leži jedro problema v »ekscesnem« obnašanju navijačev ob prekinitvi tekme, ali izogibanju nadaljevanja prekinjene tekme!

 

Pritožba Košarkarskega kluba Šentjur je bila vložena predvsem v želji, da opozorimo pristojne službe KZS na nesprejemljivo in nesorazmerno ukrepanje prvega sodnika Milana Španića, ob navijanju dela navijačev »BRAVO, ŠPANIĆ!«.

 

Paket sklepov komisarja lige o ponedeljkovem nadaljevanju nedokončane tekme je bil za KK Šentjur nesprejemljiv, ker je zahteval tekmo brez gledalcev. Zato smo s pomočjo pravne službe oblikovali pritožbo in se na sklepe pritožili. Posledično je bila tekma registrirana za zeleno mizo.

 

Posnetki dogodkov so na voljo na družbenih omrežjih in vabimo vse, da si z ogledom ustvarite lastno mnenje. Vse navijače vljudno vabimo, da se udeležite preostalih tekem državnega prvenstva. Z glasnim, vendar korektnim navijanjem ustvarjajte pravo navijaško vzdušje, na katerega bomo lahko skupaj ponosni."

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.