Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Na Jurjevo soboto "lokal'c" z Rogaško

objavljeno 19.4.2018, kategorija: člani

V 10. kolu Lige Nova KBM za prvaka bo Šentjur v soboto, 21. aprila, gostil Rogaško. Tekma se bo v hruševski dvorani začela ob 19.00.


Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Tekme si sledijo v napornem ritmu, zato nimamo veliko časa za počitek in pripravo. Pred nami je lokalni derbi. Ne glede na položaj na lestvici, na tem srečanju ni favorita. Pričakujem izenačeno in zanimivo tekmo. Želim si, da pred domačimi navijači prikažemo boljšo igro kot na zadnji tekmi proti Olimpiji."

 

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Tekme med Šentjurjem in Rogaško so zelo dobro obiskane ter načeloma zelo izenačene, kar velja tudi za obračune v tej sezoni. Glede na to, da so bile domače tekme Šentjurja v Ligi Nova KBM za prvaka odločene v zadnjem napadu ali celo v podaljšku, lahko pričakujemo izenačen dvoboj. Zmagovalec srečanja bo tista ekipa, ki bo pokazala več energije in imela boljšo dnevno formo. Jaz mislim, da bomo to mi."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.