Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V sredo pri Olimpiji

objavljeno 17.4.2018, kategorija: člani

V 9. kolu Lige Nova KBM bo ekipa Šentjurja gostovala pri Petrol Olimpiji. Tekma bo v ljubljanski Hali Tivoli v sredo, 18. aprila, ob 17.00.

 

Zoran Martić, trener Petrola Olimpije: "Šentjur je v drugem delu sezone pokazal, da zna tudi proti boljšim ekipam odigrati dobre tekme. Srečanje moramo odigrati zbrano in ponoviti dobre zadeve, ki smo jih prikazali na tekmi proti Iliriji." 

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Čaka nas tekma proti vodili ekipi Lige Nova KBM, ki je po mojem mnenju tudi prvi favorit državnega prvenstva. Smo v ritmu dveh tekem na teden, ki je za naše moštvo zelo zahteven, saj pravega časa za regeneracijo ni. Ne dvomim, da bodo moji košarkarji tudi tokrat deli vse od sebe. Če želimo biti enakopraven nasprotnik, moramo kontrolirati napadalno igro Ljubljančanov in skok v napadu."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.