Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V sredo s prvaki ABA2 lige

objavljeno 9.4.2018, kategorija: člani

V Ligi Nova KBM za prvaka se začenja zgoščen ritem tekem. Kot prva bo v sredo, 11. aprila, v Hruševcu gostvoala novomeška Krka, trenutno vodilna na razpredelnici, nedavno pa je bila dolenjska ekipa uspešna na zaključnem turnirju druge jadranske lige.

 

Tekma se bo začela ob 19.00, v ekipi nasprotnikov pa bosta tudi dva naša nekdanja igralca: Domen Bratož in Žiga Fifolt.

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Čaka nas tekma proti ekipi Krke, ki v zadnjem obdobju igra v zelo dobri formi, kar so dokazali tudi z uvrstitvijo v prvo regionalno ligo. Z zmago v drugi regionalni ligi so še pridobili na samozavesti. Če želimo imeti možnost za zmago, bomo morali odigrati na najvišjem nivoju. Zanima me, kakšna bo reakcija mojih košarkarjev proti tako kvalitetnemu nasprotniku. Obe medsebojni srečanji proti Krki smo sicer dobili, vendar tokrat igramo proti drugači ekipi, ki je še okrepljena s slovenskim reprezentantom. Pričakujem zanimivo srečanje. Obljubim lahko, da se bomo borili do zadnjega atoma moči."

 

Simon Petrov, trener Krke: "Želimo nadaljevati dobre predstave, ki jih kažemo v zadnjem času. Ne bo lahko, saj nas je Šentjur premagal na obeh tekmah v tej sezoni. A enako je bilo tudi z Ilirijo pred sobotno tekmo, pa nam je uspelo delno maščevanje. Tudi v Šentjurju želimo zmagati, ključ pa je kot vedno agresivno v obrambi ter pametno v napadu."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.