Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Druga zaporedna košarkarska nedelja

objavljeno 6.4.2018, kategorija: člani

V 6. kolu Lige Nova KBM za prvaka bo Šentjur gostoval v Kopru, kjer bo tekma s KK Sixt Primorska v nedeljo, 8. aprila, ob 17.00.

 

 

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske: "Pričakujemo Šentjur, ki ima zelo dobro organizirano in agresivno ekipo. Šentjur je bil blizu zmage na zadnjih srečanjih. Pričakujem težko tekmo, na katero se bomo resno pripravili. Pozivam naše navijače, da pridejo v čim večjem številu in nas podprejo tudi v državnem prvenstvu."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "V zadnjih dveh tednih se veliko ubadamo s poškodbami in boleznijo. Na že tako kratki rotaciji se pozna odsotnost vsakega igralca. Ne glede na naše težave želimo tekmo proti nespornemu favoritu odigrati najboljše, kot smo v tem trenutku sposobni. V napadu in obrambi moramo igrati ekipno in ne tako kot na srečanju proti Iliriji. Kaj nam bo to prineslo, pa bomo videli po koncu tekme."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.