Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na tekmo s Šenčurjani

objavljeno 22.3.2018, kategorija: člani

Košarkarji Šentjurja se bodo v tekmi 4. kola Lige Nova KBM za prvaka pomerili z edino gorenjsko zasedbo v prvoligaški konkurenci.

 

Tekma s KK Šenčur Gorenjska gradbena družba bo v hruševski dvorani v soboto, 24. marca, ob 19.00. 

 

Vabljeni k podpori naših fantov v živo!

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Čaka nas tekma proti izkušeni ekipi Šenčurja, ki ima svoje adute predvsem v igri pod košem, s tem mislim predvsem na navezo Pavić - Murić. Možnost za novo zmago v Ligi Nova KBM za prvaka nam bosta dala predvsem dobra v obrambi in obrambni skok."


Rade Mijanović, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "V ekipo Šentjurja se po odsotnosti ponovno vrača Tomaž Bolčina, ki bo Šentjurčanom dal dodatno dimenzijo v njihovi igri. Na igro nasprotnika želijo vplivati z menjavanjem obrambnih različic. Glede na to čaka vse gledalce v dvorani in pred televizijskimi sprejemniki zanimiva tekma."

 

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.