Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V 3. kolu LZP k Rogaški

objavljeno 16.3.2018, kategorija: člani

Po sredini izčrpljujoči tekmi z državnimi prvaki je v soboto na sporedu že novo srečanje. Tokrat bodo igralci Šentjurja gostovali v bližnji Rogaški Slatini, kjer se bo tekma začela ob 19.00.

 

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Šentjurčani so v uvodnih dveh tekmah Lige za prvaka dokazali, da so v odlični formi. Igrajo razbremenjeno, agresivno in borbeno. Ekipa Šentjurja je tako kot vse preostale v Ligi za prvaka neugodna. Zavedamo se, da bomo morali obrambo odigrati na nivoju. Z borbeno predstavo in pomočjo domačih navijačem želimo priti do nove zmage."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Lokalni derbi z Rogaško prihaja zelo hitro po srečanju z Olimpijo. Upam, da se bomo uspešno regenerirali. Rogaška je izjemno izkušena ekipa, ki ima v tej sezoni za sabo številne težke tekme. Igrajo na domačim igrišču in so favoriti tega srečanja. Naša ekipa je v dobri formi in če nam uspe prikazati igro kot proti Olimpiji, se lahko nadejamo izenačene tekme."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.