Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na torkovo odločilno tekmo

objavljeno 11.2.2018, kategorija: člani

Košarkarji Šentjurja bodo v tekmi zadnjega kola Lige Nova KBM soodločali o uvrstitvi v ligo za prvaka. Srečanje z Rogaško bo v hruševski dvorani v torek, 13. februarja, ob 18.00.

 

Napolnimo tribune in pomagajmo našim fantom do skupnega cilja!

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Tekma je zelo pomembna za naše moštvo, za Rogaško pa tekma nima posebnega značaja. To lahko predstavlja veliko nevarnost. Pomembno bo, da bomo tekmo s psihološkega vidika dobro odprli in da ne bomo popustili pod pritiskom. Srečanje bomo odigrali po naših najboljših močeh. Potrebno bo kontrola tranzicijske igre Rogaške in njihov met iz razdalje. Verjamem, da lahko ob pomoči glasnih navijačev zmagamo in se uvrstimo v Ligo za prvaka."

 

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Šentjur je po številnih menjavah prišel v pravi ritem. V zadnjem obdobju je dosegel kar nekaj odmevnih zmag. Čeprav na gostovanje potujemo nekompletni, tekmo pričakujemo optimistično. Če bomo prikazali agresivno obrambo in kontrolirali skok, se lahko nadejamo zmage."

 

Dodajmo, da je bilo na prvi tekmi, ki je bila 9. decembra, torej še pred menjavo trenerja, tesnih 84:82 za Rogaško.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.