Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V četrtek z aktualnimi prvaki

objavljeno 31.1.2018, kategorija: člani

Košarkarje Šentjurja v četrtek, 1. februarja, čaka tekma s Petrol Olimpijo. Srečanje se bo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur začelo ob 18.00. 

 

Šentjur tri tekme pred koncem rednega dela zasedba 8. mesto na lestvici, vendar si uvrstitve v ligo za prvaka za razlikov od "zmajev" še ni priigral. Ravno uspeh proti najbolj trofejni slovenski ekipi vseh časov bi našo člansko ekipo močno približal želeni uvrstitvi. V predzadnjem kolu je sicer na sporedu gostovanje na Polzeli (sobota, 10. 2., ob 19.00), v zadnjem pa domača tekma z Rogaško (torek, 13. 2., ob 18.00)

 

V domači ekipi se bo jutri kot igralec Šentjurja predstavil Žiga Jurček, ki je bil prej član ravno ljubljanskega kluba, z njim pa je uprava sklenila sodelovanje tudi za prihodnji dve sezoni.

 

Goste bo vodil Zoran Martić, ki je pred tremi desetletji igral za Šentjur v takratni drugi republiški ligi - vzhod.

 

Izjavi trenerjev

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "K nam v goste prihaja po mojem mnenju favorit državnega prvenstva. Ljubljančani so v napornem ritmu tekem. To moramo izkoristiti, nadaljevati z igro, ki smo jo prikazali na zadnjih treh srečanjih in ob podpori domače publike poskušati priti do nove zmage."

 

Zoran Martić, trener Petrol Olimpije: "Glede na to, da smo si že zagotovili uvrstitev v drugi del Lige Nova KBM, bomo srečanje v Šentjurju izkoristili predvsem za pripravo na prihodnje tekme v Ligi ABA in Pokalu SPAR."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.