Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Zadnjo januarsko soboto pod Gorjance

objavljeno 26.1.2018, kategorija: člani

V okviru 15. kola Lige Nova KBM bo Šentjur gostoval pri novomeški Krki, v športni dvorani Leona Štuklja pa bo tekma v soboto, 27. januarja, ob 19.00.

 

 

Simon Petrov, trener Krke: "Šentjurju se moramo oddolžiti za poraz v prvem delu prvenstva. Imajo novega trenerja in nekaj novih igralcev ter igrajo ponovno dobro košarko. Vseeno moramo take tekme na domačem parketu zmagovati in to moramo v soboto tudi dokazati."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Krka je favorit jutrišnjega srečanja. V kolikor bomo na Krkino čvrsto igro pod obročema odgovorili na pravi, kakovosten način, se lahko nadejamo priložnosti, da Novomeščane tudi presenetimo. Smo v dobrem ritmu in kar smo dokazali tudi na zadnjih dveh tekmah. Dali bomo vse od sebe in videli, kaj nam bo to prineslo."

 

Krka na lestvici zaseda 5. mesto skupaj z Ilirijo in Šenčurjani, vsi skupaj pa imajo 7 zmag. Šentjurčani, ki so Novomeščane na domačem prizorišču premagali po podaljšku, pa si s Polzelani delijo 8. mesto, vendar imajo Hopsi boljši medsebojni izkupiček.

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.