Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Vabljeni na tekmo s Šenčurjani

objavljeno 18.1.2018, kategorija: člani

Po gostujoči zmagi pri Iliriji je v šentjurskem taboru pred tekmo z gorenjskimi gradbinci optimistično. Vabljeni k ogledu tekme, ki bo v hruševski dvorani v soboto, 20. januarja, ob 19. uri.

 

Šenčurjani na lestvici Lige Nova KBM še z dvema ekipama delijo četrto mesto. V četrtek so v pokalnem četrtfinalu v gosteh ugnali Rogaško in se prepričljivo uvrstli na zaključni turnir, dobro pa jim kaže tudi v Pokalu Helios Alpe Jadran.

 

Njihovi najbolj učinkoviti igralci v tej sezoni so Dino Murić, Smiljan Pavić in Ramo Rizvić, ki skupaj povprečno dosegajo 45 točk na tekmo, ostali igralci pa jih dodajo po 30.

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Jutri nas čaka obračun proti zelo izkušeni in kakovostni ekipi, ki igra v odlični formi, kar dokazujejo rezultati. Tudi mi smo dvignili našo pripravljenost in nivo igre. S pomočjo naših navijačev bomo skušali priti do nove zmage."

 

Rade Mijanović, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Ekipa Šentjurja je s prihodom trenerja Vulića spremenila način igre. Igrajo bolj disciplinirano in z jasnimi principi. Pred nami je zahtevna tekma, na kateri bomo skušali izkoristiti naše prednosti."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.