Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Sobotni košarkarski ples v Tivoliju

objavljeno 12.1.2018, kategorija: člani

V 13. kolu Lige Nova KBM bodo šentjurski košarkarji v soboto, 13. januarja, gostovali pri ljubljanski Iliriji.

 

Tekma bo v legendarni Hali Tivoli na sporedu ob 19.00, njen ogled pa bo mogoč tudi preko Šport TV.

 

Saša Dončić, trener Ilirije: "Celoten teden ne treniramo dobro, saj se ubadamo z boleznimi in poškodbami. Trenutno ne vemo, s kakšno postavo bomo nastopili na tekmi proti Šentjurju. Ne glede na naše težave pa igramo doma, zato želimo priti do nove zmage."

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "V soboto nas čaka obračun s kakovostno ekipo Ilirije, ki ima v svojih vrstah kombinacijo izkušenih in mladih talentiranih igralcev. Z zmagami proti Petrol Olimpiji, Krki in Sixt Primorski so dokazali, da lahko igrajo na visokem nivoju. Pred nami je zahtevna tekma, vseeno pa v Ljubljano ne odhajamo z belo zastavo. Tekmo moramo odigrati po naših najboljših močeh, na koncu pa bomo videli, kaj nam bo to prineslo."

 

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.