Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Prva letošnja tekma s Koprčani

objavljeno 5.1.2018, kategorija: člani

V novem koledarskem letu se bo ekipa Šentjurja najprej pomerila s Sixt Primorsko, trenutno vodilno ekipo Lige Nova KBM kakor tudi druge jadranske lige. 

 

Tekma bo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur v soboto, 6. januarja, ob 19.00. V zasedbi, ki jo vodi naš lanskoletni trener Jurica Golemac sta v kadru dva naša nekdanja igralca Tadej Fermet in DanielVujasinović.

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Pričakujemo vodečo ekipo lige, ki ima na vsakem položaju po dva enakovredna košarkarja. V vsakem primeru je Primorska favorit tega srečanja. Mi se ubadamo s svojimi problemi, poškodbami in skrajšano rotacijo. Našim navijačem pa lahko obljubim, da bomo tekmo odigrali borbeno in po naših najboljših zmožnostih."

 

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske: "Zame bo tekma s Šentjurjem zagotovo posebna, saj sem tam deloval v minuli sezoni in spoznal ogromno zelo dobrih ter prijaznih ljudi, ki sodelujejo pri delovanju kluba. Tudi v to tekmo državnega prvenstva moramo iti kar se da osredotočeni, da zabeležimo novo zmago. Šentjur je v zadnjem času tudi zamenjal trenerja in zagotovo bodo k tekmi pristopili z energičnim pristopom. Želimo si nove zmage, s katero bi si praktično že zagotovili mesto med najboljšimi osmimi ekipami sezone."


Vabjleni tudi že na naslednjo tekmo, ki bo v ponedeljek, 8. januarja, ob 18.00. V hruševski dvorani bo namreč tekma Pokala Helios Alpe Jadran, v goste pa prihaja zasedba iz madžarskega Kermedina.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.