Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Prva letošnja tekma s Koprčani

objavljeno 5.1.2018, kategorija: člani

V novem koledarskem letu se bo ekipa Šentjurja najprej pomerila s Sixt Primorsko, trenutno vodilno ekipo Lige Nova KBM kakor tudi druge jadranske lige. 

 

Tekma bo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur v soboto, 6. januarja, ob 19.00. V zasedbi, ki jo vodi naš lanskoletni trener Jurica Golemac sta v kadru dva naša nekdanja igralca Tadej Fermet in DanielVujasinović.

 

Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Pričakujemo vodečo ekipo lige, ki ima na vsakem položaju po dva enakovredna košarkarja. V vsakem primeru je Primorska favorit tega srečanja. Mi se ubadamo s svojimi problemi, poškodbami in skrajšano rotacijo. Našim navijačem pa lahko obljubim, da bomo tekmo odigrali borbeno in po naših najboljših zmožnostih."

 

Jurica Golemac, trener Sixt Primorske: "Zame bo tekma s Šentjurjem zagotovo posebna, saj sem tam deloval v minuli sezoni in spoznal ogromno zelo dobrih ter prijaznih ljudi, ki sodelujejo pri delovanju kluba. Tudi v to tekmo državnega prvenstva moramo iti kar se da osredotočeni, da zabeležimo novo zmago. Šentjur je v zadnjem času tudi zamenjal trenerja in zagotovo bodo k tekmi pristopili z energičnim pristopom. Želimo si nove zmage, s katero bi si praktično že zagotovili mesto med najboljšimi osmimi ekipami sezone."


Vabjleni tudi že na naslednjo tekmo, ki bo v ponedeljek, 8. januarja, ob 18.00. V hruševski dvorani bo namreč tekma Pokala Helios Alpe Jadran, v goste pa prihaja zasedba iz madžarskega Kermedina.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.