Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V soboto k barvarjem

objavljeno 22.12.2017, kategorija: člani

Pred šentjurskimi košarkarji je zadnje letošnje gostovanje, ki ga bodo v soboto, 23. decembra, opravili v Domžalah, kjer se bo tekma začela ob 19.00.

 

Jovan Beader, trener Helios Suns: "To bo izredno pomembna tekma za obe ekipi. Šentjur je v malo slabši seriji, zato jih v Domžalah pričakujem polno motivirane. Nam pa ta tekma oziroma morebitna zmaga tudi prinaša priključek z zgornjim delom razpredelnice, zato bomo naredili vse, da zadnjo domačo prvenstveno tekmo v letu 2017 obrnemo na našo stran."

 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Jutri gostujemo pri ekipi, ki igra iz tekme v tekmo boljše. So zelo neugodni in hitri. Mi se ubadamo predvsem s svojimi težavami, vendar to ni razlog, da ne bi dal vse od sebe. Za nas v poštev pridejo zgolj zmage."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.