Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Drugi krog rednega dela začenjamo z Laščani

objavljeno 15.12.2017, kategorija: člani

V 10. kolu Lige Nova KBM se bo ekipa Šentjurja v soboto, 16. decembra, v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur ob 19.00 pomerila z Zlatorogom.

 

Gre za trenutno zadnjeuvrščeno ekipo na razpredelnici, ki se je pred tekmo okrepila z 211 cm visokim igralcem iz ZDA.

 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Ekipa Zlatoroga prihaja v Šentjur okrepljena in močno motivirana. Slednje mora veljati tudi za naše moštvo. Čeprav nas čaka že tretja tekma v petih dneh, moramo narediti vse, da srečanje na domačem terenu dobimo. Verjamem, da nam lahko ob podpori domačih navijačev to tudi uspe."

 

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: "Še eno težko gostovanje je pred nami. Če bomo želeli doseči zmago, bodo morali vsi igralci odigrati kot ekipa in pa poskrbeti, da se nam ne ponovijo stare napake."

 

Ekipi se bosta vnovič srečali že 30. decembra, ko bo v Laškem na sporedu odložena tekma prvega kola, takrat pa na obeh straneh ne moglo zaigrati nekaj igralcev, ki v začetku oktobra še niso imeli pravice nastopa.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.