Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V goste k podprvakom

objavljeno 9.12.2017, kategorija: člani

V okviru 9. kola Lige Nova KBM bo ekipa Šentjurja gostovala v Rogaški Slatini, kjer bo tekma v soboto, 9. decembra, ob 19.00.

 

Damjan Novaković, trener Rogaške: "Tekme med Rogaško in Šentjurjem so načeloma zanimive in pritegnejo veliko število gledalcev. Verjamem, da bo tudi tokrat tako. Zavedamo se, da v tej sezoni ni lahkih tekem, zato bomo tudi jutrišnjo tekmo morali odigrati maksimalno koncentrirano in borbeno. Verjamem, da nam bo uspelo zmagati."

 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Rogaška je z zadnjimi predstavami dokazala, da je zelo dobra ekipa in igra v odlični formi. Zavedamo se, da nas čaka težko delo. Osredotočeni smo zgolj na svojo igro. Upam, da bosta voljni moment in želja prisotna in da bomo dali vse od sebe."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.