Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Ponedeljkov večer v Stožicah

objavljeno 19.11.2017, kategorija: člani

V zadnji tekmi 7. kola Lige Nova KBM se bodo košarkarji Šentjurja v ponedeljek, 20. novembra, ob 19.00 v ljubljanski dvorani Stožice pomerili s Petrol Olimpijo.

 

Tekmo bo moč spremljati v spletnem prenosu (klik!)

 

Gašper Okorn, trener Petrol Olimpije: "Za zmago v Stožicah se bomo morali potruditi. Pričakujem motivirano in sproščeno ekipo Šentjurja. Pokazati moramo karakter in najti motiv. Z mislimi moramo biti na tekmi. Na odmor bi radi odšli zadovoljni, a vem, da se bomo za to morali pošteno znojiti. Nič ne bo prišlo samo po sebi."
 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Čaka nas ena najlažjih tekem v tej sezoni, saj je ekipa Olimpije izrazit favorit. Ljubljančani imajo dobro ekipo, kar kažejo tudi rezultati. Na tem srečanju nimamo kaj izgubiti. Naša želja je, da se pokažemo v najboljši luči."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.