Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Na martinovo s "cvičkarji"

objavljeno 10.11.2017, kategorija: člani

V sobotni tekmi 6. kola Lige Nova KBM se bo Šentjur na domačem prizorišču pomeril z novomeško Krko, ki je doslej v štirih tekmah vpisala eno zmago.

 

Dolenjska zasedba v letošnji sezoni sodeluje v 2. jadranski ligi, v njihovih vrstah pa sta dva igralca, ki sta doslej nosila dres našega kolektiva. V lanski sezoni je bil to Žiga Fifolt, leto pred tem pa Domen Bratož.

 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Čaka nas težka tekma proti dobri ekipi Krke. Vsekakor si želimo zmage, saj igramo pred domačim občinstvom. Verjamem, da lahko ob borbeni igri in bučni podpori domačih navijačev, pridemo do dobrega rezultata."

 

Simon Petrov, trener Krke: "Tekma z Dynamicom je bila naporna, a smo že nabrali moči za sobotno tekmo s Šentjurjem. Želimo prikazati enak ritem in energijo kot na tej zadnji tekmi, ki smo jo nesrečno izgubili. Vsaka tekma v slovenski ligi je težka. Upam, da bomo bili dovolj zbrani in uspeli prikazati dobro igro v Šentjurju."

 

Tekmo bo popestril nastop skupine Fierce, svetovnih prvakinj v hip-hop plesu iz plesne šole TBA. Kar tri njihove članice prihajajo iz Šentjurja, in sicer so to: Nika Cehnar, Laura Pintar in Nina Hauc. Z njimi bo tudi mentorica Tjaša Leban, prav tako Šentjurčanka. Na tribunah bodo tako naše košarkarje kot tudi plesalke dodatno spodbujali učenci OŠ Hruševec Šentjur.

 

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.