Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Zadnjo oktobrsko soboto z novinci

objavljeno 25.10.2017, kategorija: člani

Košarkarji Šentjurja se bodo v ligaški tekmi v soboto, 28. oktobra, pomerili z ljubljansko Ilirijo. Tekma bo v hruševski dvorani ob 19.00.


Do vključno te tekme so v veljavi še ugodnosti pri predprodaji sezonskih vstopnic.

 

Pred začetkom se bomo poslovili od našega dolgoletnega igralca, Milana Sebiča, ki je vso aktivno košarkarsko kariero odigral pri matičnem klubu, zadnja leta pa nosil kapetanski trak. 

 

Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Igramo proti ekipi, ki je zelo izkušena in neugodna, kar so pokazali tudi s predstavami v preteklih dveh kolih. Kljub vsem problemom, s katerimi se trenutno ubadamo, igramo na domačem terenu in naredili bomo vse, da srečanje proti Iliriji dobimo."

 

Saša Dončić, trener Ilirije: "V Šentjur odhajamo iskati svojo priložnost za zmago. Menim, da imamo v tem trenutku dobre možnosti, da se domov vrnemo z dvema točkama. Zmaga bi nam zelo veliko pomenila, saj se bomo pomerili z neposrednimi tekmeci za nastop v Ligi za prvaka."

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.